Ondergoed dat lekker zit begint met Sloggi

Uw dag beter beginnen, doet u met Sloggi ondergoed. Sinds 1978 is Sloggi al bezig met het maken van revolutionair ondergoed. ‘Core Spun Cotton Lycra’ is het geheim. Dit maakt dat het ondergoed een pasvorm heeft, die voor elk persoon als gegoten zit. De bekendheid kwam dan ook snel en sindsdien is Sloggi een gevestigde naam in de ondergoed wereld.


Sloggi ondergoed

Sloggi ondergoed heeft voor iedereen wel iets wat aanspreekt. Voor de dames zijn er verschillende soorten ondergoed beschikbaar. Er zijn veel verschillende slips beschikbaar. Één van de slips is een lange slip die net onder uw navel valt en tot op uw bovenbeen komt. Er zijn nog een hoop andere slips, elke net wat anders, maar ze voelen allemaal hetzelfde aan. Voor dames zijn er zijn tops beschikbaar. Dit is een bh die erg comfortabel zit en een hele dag gedragen kan worden zonder dat u er ongemak van ervaart.

Bij de heren zijn er verschillende soorten boxershorts en slips beschikbaar. Dit ondergoed beschikt over een comfortabele pasvorm en hoge kwaliteit katoen. Er zijn slips beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De maten beginnen bij M en lopen op tot XXL. Sommige boxershorts beginnen bij je navel en lopen tot halverwege je bovenbeen. Er zijn normale boxershorts die net onder je navel beginnen en tot het eind van je bovenbenen komen.

Alternatieven voor Sloggi ondergoed

Er zijn nog een hoop verschillende soorten merken die, kwalitatief gezien, in de buurt komen van sloggi ondergoed. Om te beginnen is Beeren ondergoed een merk dat een groot assortiment heeft in boxershorts, slips, etc. voor kinderen, heren en dames. Beeren ondergoed staat bekend om zijn goede kwaliteit en vele sterke kleuren. Beeren ondergoed is zeker een concurrent van Sloggi ondergoed.

Maxx Owen Boxershorts zijn voor mannen een goed alternatief. Een kenmerk dat dit bevestigd is dat het ondergoed zo licht is, dat je niet merkt dat je het aanhebt. Dit heeft te maken met de stof waarvan Maxx Owen Boxershorts gemaakt worden. Het ondergoed bestaat voor 90 procent uit katoen en voor 10 procent uit elasthaan. Door de pasvorm zakt het ondergoed niet af. Ze hebben een hogere taille waardoor het ondergoed netjes blijft zitten.

Er zijn een hoop merken die in de buurt komen van Sloggi. U kunt denken aan Bjorn Borg en Calvin Klein. Dit zijn merken die op het gebied van kwaliteit wel overeenkomen met Sloggi, Beeren ondergoed en Maxx Owen Boxershorts. De prijs komt echter totaal niet in de buurt, deze is een stuk hoger. Ondergoed van dezelfde prijs als Sloggi is 9 van de 10 keer op het gebied van kwaliteit een stuk minder.

Er zijn nog een hoop merken die niet genoemd zijn in dit artikel. Wij adviseren u daarom, om een keer op het internet te kijken voor alle mogelijkheden. Ondergoed bestaat niet alleen uit onderbroeken en slips, maar kan ook worden aangevuld met een hemd. Er zijn veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld thermo ondergoed, dit is vooral erg handig en fijn in de wintermaanden!